Info till alla nya och gamla medlemmar - så här gör Du!

Samtalsforum med barnen i fokus
Låst
TorsMamma
Forumets ordförande
Inlägg: 11153
Blev medlem: fre 17 nov 2006, 09:25
Ort: Stockholms Skärgård

Info till alla nya och gamla medlemmar - så här gör Du!

Inlägg av TorsMamma »

:D Hej och välkommen hit till forumet :!:

:D För att kunna skriva inlägg måste Du vara registrerad. För att bli det följer Du instruktionerna och läser introduktionen och reglerna som gäller för forumet!

:D För att hjälpa er på bästa sätt är vi tacksamma om ni i er signatur (finns under "profil" här ovan) fyller i när ert barn är fött och när ev. kur påbörjats - då är det så mycket lättare för oss som vill hjälpa att snabbt hitta information om ert barn!

:D För att undvika förvirring så är vi glada om ni håller er till en och samma tråd rörande samma barn, även om du tycker att rubriken inte stämmer så spelar det ingen roll. Vi behöver oftast bakgrunden i alla fall, så vida det inte krävs någon annan forumrubrik så klart!

:D Det allra bästa för alla parter är att vi hjälps åt med era funderingar kring ert barn på forumet och inte via pm. Dels för att tiden inte alltid räcker till, och dels för att andra kan läsa och lära av andras kurer och funderingar. Om Du känner att Du behöver mer handgriplig hjälp med din kur och dina funderingar, så ska Du självklart kontakta en kurare. Då finns möjlighet till privat rådgivning, endera via mail, telefon och / eller i hemmet. Kostnader för rådgivning privat tillkommer.

:D Vår policy är att alla och envar ska få svar inom tre dagar, ingen fråga ska stå obesvarad längre. I de allra flesta fall kommer dock svaren fortare än så. Det här gäller på alla forum förutom Diskussionforum, Kackelforum och Barnasaker.

:D Barnaboken är grunden för hela filosofin och detta forum. Boken finns att beställa under fliken Böcker här ovan.

:D En bra idé kan vara att läsa i befintliga trådar, många frågor och svar finns redan på forumet!

:heart: Som sagt, välkommen hit och hoppas Du ska trivas, vi hoppas att vi kan hjälpa er efter bästa förmåga!
Tor 2006
:heart: BB barn från början. Sov sin första 12h natt 5 dagar före 4 mån, Diplomerad SS vid 6 mån
:heart:

:heart: FTLOC child from the beginning. Slept his first 12 hour night 5 days before 4 months. :heart:
Låst

Återgå till "Barnafostran"