Klarvaken!

Frågor och svar om att kura lite äldre barn
Skriv svar
Jill
Inlägg: 3
Blev medlem: fre 28 okt 2005, 12:02
Ort: V?sterbotten

Klarvaken!

Inlägg av Jill »

Hej på er!

Jag behöver er hjälp. Vår 2-åriga son vaknar kl 04.30, varje morgon! Han är ett A.W-barn, har sovit hela nätter i över ett år. Men nu har den söta lilla pojken lärt sig klättra ur sin spjälsäng, och har i och med det bestämt att dagen skall börja kl 04.30! :( .

Vi har provat att buffa, ramsa och gå ut. Vi har provat att lägga ner honom med huvudet åt höger och ge honom en slarvig ramsa på vägen ut. Dessa saker har vi gjort en miljon gånger. Vi har även provat att använda oss av solfjädern, den fungerar inte alls!!

Han började på att sova sämre då han började dagis, så vi trodde att det skulle gå över. Men nu har det hållit på i över 1 ½ månad.

Alla råd och tips är välkomna! Vårt motto har hela tiden varit att på natten sover man, då händer ingenting. Men det som händer är att vi har en jättesöt och jättepigg liten kille vid vår säng, som tyvärr även väcker upp storebror när han protesterar och inte vill sova vidare...

HJÄLP!!

JILL
annawahlgren
Upphovskvinna SHN-kuren 1942-2022
Inlägg: 15366
Blev medlem: mån 22 nov 2004, 22:46
Ort: Gastsjön

Inlägg av annawahlgren »

:D Kan man klättra ur, kan man klättra in. Hugg honom när han kommer och beröm. "Oj då, kunde du klättra ur spjälsängen :!: Då får du visa hur man klättrar in igen :!: " Led honom tillbaka, bär inte. Beskåda underverket. Natta. "Sov så gott, vi ses i morgon :!: "

Det tar kanske ett par hundra gånger (ÖVERDRIFT) men han tröttnar snart på jobbet :wink:

Storebror ska tystas med ramsan. Inget att snacka om. PÅ NATTEN SOVER MAN. Verligen han också. Ni tar hand om lillebror. Inte han.

Och pris och beröm på er :wink: :lol:
:D Nio barn, arton barnbarn, tre barnbarnsbarn och några tusen nästanbarn :!:
Anna Wahlgren 6 Oktober 1942 - 7 Oktober 2022
Skriv svar

Återgå till "Forum om kurbarn äldre än ett år "